FC GRONINGEN

inds 2016 heeft SV Benefits een samenwerking met FC Groningen waarbij, de club ons introduceert bij haar zakelijke relaties. Over de samenwerking is commercieel directeur Robbert Klaver erg tevreden. ‘De samenwerking tussen SV Benefits en FC Groningen is er echt een waar alle partijen profijt van hebben: de sponsorrelaties, FC Groningen en SV Benefits. Het levert alle partijen geld op en bij FC Groningen ook voor de toekomst, doordat de gelden naar de jeugdopleiding gaan‘.

FC Groningen heeft als doel om de doorstroming vanuit de opleiding naar het eerste elftal verder te verbeteren en extra financiële middelen dragen daar zeker aan bij. ‘En dat we daar onze relaties ook blij mee kunnen maken met voor hun gevoel gevonden geld, maakt het helemaal mooi‘.

"Tijdens mijn werk-naar-werk traject ben ik erg goed geholpen door SV Benefits. Yara heeft goed meegedacht over mijn wensen en voorkeuren. Ze heeft me goed laten inzien hoe de arbeidsmarkt werkt. Ik had nooit gedacht dat ik ooit nog een CV moest opstellen en sollicitatiebrieven moest gaan schrijven. Dankzij SV Benefits kan ik dit nu en heb ik de baan gevonden die ik wilde."

B. Pruisman

Fris & Rein Schoonmaakdiensten

'Via een Schoonster relatie zijn wij in contact gekomen met SV Benefits. Door de inspanning van SV Benefits hebben wij meer dan 100.000 euro aan subsidies Weten terug te vorderen. Een top prestatie!''